Månadsbrev

September 2010 | Inspirationsmeny september 2010 |Månadsanteckningar augusti 2010

Vällingträskets månadsbrev är gratis och det skickas ut i slutet av varje månad. Varje gång får du aktuella tips, en klimatsmart inspirationsmeny för hela månaden och ett blad för månadsanteckningar där du kan notera ditt barns utveckling månaden som gått. Läs mer här om hur månadsanteckningarna är tänkta att fungera.
Månadsanteckningar

 

"Man borde skriva ner lite om barnen för framtiden..." Har du också tänkt tanken men inte haft tid och ork? Gör det enkelt för dig och skriv ut vällingträskets månadsanteckningar. Där kan du sen fylla i vad ditt barn gillar och gör just nu. Kanske har din bäbis börjat vända från mage till rygg? Eller din 10-åring tagit hål i öronen? Bladen hjälper dig både att dokumentatera vad som händer med ditt barn och att se förändringarna som sker.

 

 
Om du prenumererar på vällingträskets månadsbrev får du ett nytt blad varje månad. Fyller du i alla blad kan du följa vad som hänt under åren. Nöjer du dig med att bara fylla i en gång får du en dokumentation av hur det var just nu. Allt du skriver - vare sig lite eller mycket - blir ett minne att spara. Hämta i färg eller svartvitt här.

Augusti, färg i utskriftsvänligt format.

Augusti, svart/vitt i utskriftsvänligt format


För att kunna läsa pdf-filer krävs Adobe Acrobat eller Adobe Acrobat Reader.Hämta gratis programvara här.