Klicka här! om länkarna inte fungerar eller bilderna inte visas riktigt.


Nyhetsbrev September 2010


Det är valtider och det präglar även månadsbrevet! Som vanligt får du en inspirationsmeny och ett dagboksblad där du kan notera ditt barns utveckling månaden som gått. Håll till godo!

Aktuellt

Din röst räknas!

Viktigaste denna månad enligt oss på Vällingträsket.se är ATT man röstar. Tänk att vi lever i en demokrati och inte en diktatur! Hissa flaggan, ta på finkläderna och gå och rösta 19 september!


 

Alla dessa val...!

Och inte blir det lättare av alla larmrapporter om vad man INTE ska välja. Läs Naturskyddsföreningens gröna guide till vad du ska välja till ditt barn (nappflaskor, leksaker...) för att undvika gifter.


 

Ett val för längre än fyra år...

...är valet av namn till bäbisen. Och då är det inte så enkelt som 7-8 olika alterativ att välja på! Vällingträskets namnsökningsfunktion gör kanske inte valet lättare (eftersom du hittar så många fina namn!) men absolut roligare!


Månadens tips!

Nu har du kanske just fått rabattkuponger från kundklubbar som Lindex och H&M. Vårt tips är att redan nu gå och köpa overall för vintern och att göra det med rabatt! Ett tu tre är årets första kalla morgon här och då kan man slå sig i backen på att alla kuponger är borta och overallerna slut i varenda affär!

Alltid i månadsbrevet


 

Inspirationsmeny September 2010

Månadens meny!

De viktigaste miljövalen gör vi i köket!

Mycket av vår miljö- och klimatpåverkan startar i köket. Den som vill leva klimatsmart måste välja rätt mat och det valet görs bäst när du hittar på vad du ska äta. Vällingträskets inspirationsmeny för september 2010 hjälper dig att göra de rätta valen. September bjuder på en massa färska svenska grönsaker och rotfrukter med självplock både hos bonden och på torget. Men även skaldjurs- och lammsäsongen är på gång. Så: Håll till godo och bli inspirerad!

Läs mer om menyn och om miljö- och klimatsmart mat här.

 

Månadsanteckningar, augusti 2010

Vad har hänt i augusti? Har du en bäbis som börjat vinka eller en nioåring som börjat läsa kapitelböcker? Här kommer månadsanteckningarna för augusti till dig som hellre skriver LITE än INGENTING om ditt barn. Skriv ut bladet och fyll i vad ditt barn gillar och gör just nu. Här kan du läsa mer om månadsanteckningarna och även hitta dem i svart/vitt om du eller någon annan i familjen vill färgläga själv..Vällingträsket.se

Vill du inte ha nyhetsbrevet? Avbeställ här.
Vill du tipsa en vän? Klicka här.

© Copyright Ide Antropos 2008-2010